Carlyle Khan

Director, Infrastructure Development & Asset Management
City of Toronto
Participates in 1 Session

As the Director, Infrastructure Development and Asset Management at the City of Toronto, Carlyle is responsible for the stewardship and state-of-good-repair of program assets valued at over $600M associated with the Solid Waste Management Services program. With over 25 years of public and private experience in the Public Works, Carlyle possesses a high level of working knowledge of municipal programs and has excelled in assessing business and developing strategic plans and highly effective business solutions.

Carlyle joins us today to talk about the partnership with Enbridge Gas Distribution Inc. that facilitates the City's first Renewable Natural Gas (RNG) project located at the Dufferin Organics Processing Facility. Teamed with Enbridge Gas Distribution, the City will begin production of over 2.3M cubic meters of RNG per year in 2020:Q1.

Sessions in which Carlyle Khan participates

Thursday 7 February, 2019

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:25 AM
9:25 AM
Green energies: Solutions to reduce GHG in the transport sector 1 hour, 9:25 AM - 10:25 AM , Signup required

Hôtel Château Laurier Québec - Grande-Allée

Jean Roberge, GreenField Global (Moderator)

Carlyle Khan, City of Toronto (Participant)

Stéfanie Rondou-Pontbriand, Air Canada (Participant)

Sylvain Cofsky, Innovitech (Participant)

Sessions in which Carlyle Khan attends

Wednesday 6 February, 2019

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM
Registration and Breakfast 1 hour, 7:30 AM - 8:30 AM

Hôtel Château Laurier Québec - Foyer des Plaines

9:30 AM
9:30 AM
Networking break 15 minutes, 9:30 AM - 9:45 AM
12:00 PM
12:00 PM
VIP Networking Cocktail 30 minutes, 12:00 PM - 12:30 PM

Hôtel Château Laurier Québec - Du Jardin

12:30 PM
12:30 PM
Lunch - Finnish energy transition 1 hour 25 minutes, 12:30 PM - 1:55 PM

Hôtel Château Laurier Québec - Des Plaines ABC

Antti Asikainen, Natural Resources Institute Finland (Luke) (Participant)

1:55 PM
1:55 PM
Coffee and dessert 20 minutes, 1:55 PM - 2:15 PM

Hôtel Château Laurier Québec - Foyer des Plaines

Thursday 7 February, 2019

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:15 AM
7:15 AM
Breakfast 1 hour, 7:15 AM - 8:15 AM

Hôtel Château Laurier Québec - Des Plaines ABC